Trupul neînsuflețit al EROULUI care a salvat 2 copii la Olimp a fost GĂSIT după 18 ore de căutări

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ARHIVĂ
Foto ARHIVĂ

Scafandri militarii şi un echipaj naval al Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au găsit duminică dimineaţă trupul neînsufleţit al bărbatului care dispăruse în urmă cu 18 ore în mare, la Olimp, după ce a salvat de la înec doi copii, informează ISU Dobrogea. 

Conform sursei citate, duminică dimineaţă, în jurul orei 7,00, o grupă de 13 scafandri din cadrul ISU Dobrogea şi şalupa SAR Albatros, a ARSVOM a reluat căutările bărbatului care a dispărut în mare, sâmbătă după-amiază, pe o plajă din staţiunea Olimp, după ce a scăpat de la înec doi minori.

Trupul neînsufleţit al salvatorului voluntar a fost descoperit pe mare, duminică dimineaţa, iar la ora 9:12, după ce a fost adus la ţărm, medicii de pe ambulanţă au declarat decesul, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

Bărbatul decedat avea 32 de ani, era din Dâmboviţa, de profesie muncitor în construcţii şi se afla într-o vacanţă la mare împreună cu soţia, participând în acelaşi timp şi la Şcoala de Vară a Partidului Pro România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel