Trupul dispărut al Andreei Rabciuc ar fi fost găsit nu departe de locul dispariției. Enigma pare rezolvată

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Misterul dispariției Andreei Rabciuc: Eșarfa galbenă găsită și noi detalii
Misterul dispariției Andreei Rabciuc: Eșarfa galbenă găsită și noi detalii

Cadavrul unei fete a fost găsit în Montecarotto. Presa italiană relatează că este posibil să fie al Andreei Rabciuc, tânăra de 29 de ani care a dispărut pe 12 martie 2022 după o petrecere la o fermă de la țară. 

Cadavrul, într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit într-o fermă părăsită, nu departe de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Îmbrăcămintea prezentă ar fi similară cu cea a fetei de origine română, care locuia în Vallesina împreună cu mama ei. Dar pentru a fi siguri ca acest cadavru este al Andreei, investigații suplimentare vor fi făcute de anchetatori. La fața locului, împreună cu Poliția Științifică, a fost prezent și procurorul Ancona Irene Billotta.

Pe 12 martie 2022, tânăra de 29 de ani se certase cu iubitul ei Simone Ligresti, in varsta de 27 de ani și a părăsit petrecerea de la fermă, unde erau prezenți de asemenea o prietenă și proprietarul imobilului. De atunci s-a pierdut orice urmă a sa. Singura persoană cercetată pentru o posibilă crimă a fost iubitul tinerei românce.

Dispariția Andreei Rabciuc, subiect de cancan în Italia

 

Inițial s-a crezut că ar fi fost vorba despre o răpire. Dispariția româncei a provocat o adevărată controversă în Italia, existând mai multe piste. Emisiunea de la Rai 3 Chi l'ha visto a prezentat mai multe episoade cu dispariția tinerei românce. 

Ciudățenia cazului constă în faptul că după lungi și repetate căutări în zona unde a avut loc petrecerea, fără succes, trupul neînsuflețit a fost găsit acum la o aruncătură de băț de locul dispariției. Și totuși încă nu este oficial că îi aparține Andreei Rabciuc, relatează Cronachemarche.it. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel