Trump: Susțin poziția DURĂ a Italiei cu privire la imigranți

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Președintele american Donald Trump a declarat că este 100% de acord cu poziția dură a Italiei privind imigrația. 

Preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump, a dat asigurări că şeful guvernului italian, Giuseppe Conte, a făcut alegerea cea bună în problemele privind imigraţia şi economia şi că el va reuşi.

''Tocmai am discutat cu premierul Giuseppe Conte în legătură cu numeroase subiecte, inclusiv despre faptul că Italia adoptă acum linii foarte dure privind imigraţia ilegală'', a afirmat Trump într-o postare joi pe Twitter.

''Sunt de acord 100% cu poziţia lor şi SUA adoptă, în acelaşi fel, o linie foarte dură privind imigraţia ilegală'', a adăugat liderul de la Casa Albă, care, odată cu apropierea alegerilor legislative de la jumătatea mandatului, îşi intensifică postările.

''Premierul lucrează foarte dur în ce priveşte economia Italiei, şi va reuşi!'', a adăugat el într-un mesaj entuziast pe Twitter.

Roma s-a angajat într-o dispută cu o soluţie incertă cu Bruxellesul. Coaliţia populistă la putere în Italia a exclus orice modificare a bugetului său pe 2019, în pofida respingerii sale de către Comisia Europeană, o decizie inedită în istoria UE.

În cursul primei vizite a lui Giuseppe Conte la Casa Albă la sfârşitul lui iulie, Trump a lăudat deja orientările premierului italian, subliniind cu tărie că este, ca şi el, ''un outsider în politică''.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel