Trei timișoreni s-au deghizat în polițiști, au organizat percheziții false și au furat toți banii victimelor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei escroci din Timișoara, deghizați în polițiști, simulau percheziții și furau bani victimelor din județul Mehedinți. Timișorenii avea insigne falsificate și cătușe.  

Potrivit polițiștilor, pe 15 iunie și pe 16 iunie "două femei, de 66 și 70 de ani, din județul Mehedinți, ar fi fost induse în eroare de trei persoane, care ar fi folosit unele semne distincte ale unei autorități publice și ar fi declinat calități oficiale, care implică exercițiul autorității de stat”.

Persoanele, cu vârste cuprinse între 26 și 48 de ani, toate din municipiul Timișoara, ar fi pătruns în locuințele victimelor, de unde ar fi sustras 1.290 de euro și 9.500 de lei.

Miercuri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Mehedinți, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au pus în aplicare un mandat de percheziție, la persoanele bănuite de uzurpare de calități oficiale și furt calificat.

În urma percheziției polițiștii au găsit diferite sume de bani, două insigne cu inscripția „SPECIAL POLICE”, o pereche de cătușe și mai multe perechi de mănuși din latex. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel