Trei români, spaima seifurilor din Austria: Au furat până când nu au mai putut duce, la propriu, greutatea unei cutii de valori

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei români rezidenți în Klagenfurt, Austria au fost arestați, fiind suspectați că au comis în jur de 20 de furturi pe întreg teritoriul ţării doar anul trecut.

Cei trei români reținuți de polițiștii austrieci ar fi doar o parte dintre membrii unei bande specializate în furturi de bani din bancomate, seifuri sau case de bani. Autoritățile suspectează că ei au fost ajutaţi de alţi 3 români care se ocupau de scoaterea din țară și aducerea în România a sumelor și bunurilr furate.

Ei sunt bănuiţi că au dat cel puţin 18 spargeri în decursul unui an, cu precădere în zonele Carintia şi Stiria. Ei au fost prnși săptămâna aceasta după o lovitură dată în Ebenthal, dar care nu a decurs conform planului.

Românii au fugit cu un bancomat, pe care în cele din urmă au fost obligaţi să-l abandoneze într-o pădure, fiind urmăriţi de forţele de ordine. Bancomatul cântărea mult prea mult, așa că prada a fost abandonată. La scurt timp și eu au fost prinși de autorități. Lovitura ar fi fost de aproximativ  150.000 de euro.

În toata cariera lor infracțională, românii au obţinut peste 450.000 de euro. Autoritățile încearca acum să afle identitatea complicilor lor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel