Trei români ARESTAȚI în SUA. Se lăudau în România cu mii de dolari

Narcis Popa |
Data publicării:

Trei români au fost arestați în Statele Unite ale Americii. Ei se lăudau la prietenii din România cu mii de dolari obținuți peste ocean. 

Un român în vârstă de 24 de ani a fost condamnat, iar alți doi bărbați români au pledat "vinovat" deinstanța federală din Boston săptămâna aceasta pentru o schemă de clonare de carduri care funcționa în Massachusetts și în alte state, au spus procurorii federali.

Nicusor Bonculescu, care a pledat vinovat a fost condamnat marți la trei ani de închisoare și trei ani de eliberare supravegheată, potrivit unei declarații a avocatului SUA pentru Massachusetts. De asemenea, i s-a cerut să ramburseze o sumă de 72 000 de dolari.

Suedin Chiciu, în vârstă de 28 de ani,și Florinel Vaduv, în vârstă de 22 de anii au pledat la rândul lor vinovați marți în audieri separate pentru clonare de carduri. Oficial ei au fost acuzați și judecați pentru"conspirația de a organiza afaceri prin intermediul unui dispozitiv de spionaj și a conspirației de a utiliza dispozitive de acces contrafăcute". Vaduv a pledat, de asemenea, vinovat pentru furtul de identitate agravată, iar cei doi urmează cel mai probabil să-și primească sentințele în luna ianuarie, potrivit Boston Globe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel