Trei românce, obligate de un conațional să se prostitueze în vestul Europei: El s-a ales cu maşină şi obiecte de lux

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

Un gălățean a obligat trei femei să se prostitueze în țări din vestul Europei. Cu banii astfel obținuți el și-a cumpărat obiecte de lux. Anchetatorii estimează că bărbatul a obținut aproape 400.000 de euro.

Procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Galați, la locurile folosite de un bărbat bănuit de trafic de persoane în formă continuată și instigare la spălare de bani. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2018 - 2021, la diferite intervale de timp, prin inducere în eroare, bărbatul ar fi recrutat trei tinere în scopul exploatării sexuale.

Trei românce, obligate de un conațional să se prostitueze

 

Acesta le-ar fi transportat și cazat în case închiriate pe teritoriul Elveției, Belgiei, Olandei, Danemarcei și Germaniei, unde, prin constrângere fizică și psihică, le-ar fi determinat să practice prostituția, obținând, în acest mod, aproximativ 380.000 de euro.

Sumele de bani obținute de victime ar fi fost folosite de bărbat pentru achiziționarea, prin persoane interpuse, de bunuri, printre care un autoturism de lux.

În urma perchezițiilor au fost confiscate mașina, numeroase obiecte și sume de bani, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel