Trei mecanici au fost înjunghiați într-un service de pe Via Dolcetta din Cagliari

Eduard Pascu |
Data publicării:

Autorii tentativei de omor comisă asupra unor mecanici auto din Cagliari au fost prinși.

Cei doi autori ai triplei înjunghieri care a avut loc ieri după-amiază la Cagliari, în interiorul unui garaj din Via Dolcetta, au fost identificați și arestați în cursul nopții.

Autorii au fost un bărbat de 46 de ani, cu antecedente penale, și complicele său de 40 de ani, ambii din Sestu. Anchetatorii de la Secția a III-a a Brigăzii Mobile din Cagliari au reconstituit ce s-a întâmplat ieri datorită unor camere de supraveghere video din zonă, a celei aflate în funcțiune în atelier și prin intermediul relatărilor unor martori și a uneia dintre victime.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a ajuns la garaj în jurul orei 17.00 cu mașina complicelui său, a coborât din mașină și, într-o acțiune bruscă și extrem de violentă, i-a atacat pe cei trei bărbați prezenți, aruncând asupra lor două cuțite și atacându-l apoi pe cel mai în vârstă dintre frații Pruner.

Apoi s-au urcat din nou în mașina cu care au sosit și au plecat cu viteză mare. Agresorul a abandonat cele două cuțite de bucătărie folosite, unul cu lama de 30 cm și celălalt cu lama de 15 cm.

Cei doi suspecți au fost localizați de către agenții Secției Falchi a Brigăzii Mobile la domiciliile lor respective din Sestu. Ei au fost arestați pentru tentativă de omor și vătămare corporală gravă. Acum se află în închisoarea Uta. Cei trei mecanici accidentați au un prognostic rezervat, toți fiind supuși unei intervenții chirurgicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel