Trecerea prin PTF Giurgiu-Ruse, PARALIZATĂ de o coadă de TIR-uri de aproape 10 kilometri

Andreea Cosma |
Data publicării:

TIR-urile care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează o coadă de aproximativ zece kilometri şi ocupă prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu până în dreptul localităţii Daia, timpul aşteptare la controlul de frontieră fiind de aproximativ o oră.

"Cântarul electronic pe partea bulgară nu a funcţionat între orele 10,00 şi 12,30 şi, practic, nimeni nu a putut ieşi din ţară. De aceea s-au format aceste cozi, dar acum a început să funcţioneze şi s-a dat drumul la coloana de TIR-uri. Pe intrarea în ţară nu au fost probleme şi nu sunt cozi de TIR-uri", a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful ITPF Giurgiu, Ionel Tîrsînoagă.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, circulaţia autoturismelor care intră sau ies din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se desfăşoară pe două artere, iar timpul de aşteptare pentru controlul de frontieră este de zece minute. Pentru TIR-uri circulaţia la intrarea şi la ieşirea din ţară se desfăşoară pe trei, respectiv patru artere, iar timpul de aşteptare este cuprins între 40 şi 60 de minute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel