Transport ilegal de pachete între România și Italia: Șoferii români vindeau alcool și alimente ca la talcioc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Colete transportate ilegal, dulciuri și alcool, vândute ilegal pe șosea la Torino: sancțiune de peste 10.000 de euro pentru patru șoferi români și un bulgar.

5 proprietari de camioane au fost sancționați, cu amenzi de câte 2.000 de euro fiecare, pentru activități ilegale de transport internațional, în valoare totală de 10.000 de euro.

Vânzători ilegali pe șosele, camioane și dube, pline cu diverse tipuri de mărfuri, deținute de persoane care nu au documentele necesare pentru transportul mărfurilor. Un an mai târziu, ofițerii au revenit pe străzile adiacente la Porta Susa, unde unii locuitori au raportat o agitație neobișnuită. Aici au găsit același tip de activitate.

 

Transport ilegal de pachete între România și Italia

 

În dimineața zilei de sâmbătă, 12 februarie, au fost efectuate o serie de controale, de către polițiștii din cadrul Comandamentului Teritorial I al Poliției Municipale, în colaborare cu Compartimentul Specializat Integrat de Siguranță Rutieră. Polițiștii au efectuat o intervenție țintită în Via Ruffini, pe tronsonul de drum dintre Via Guicciardini și Corso Bolzano, unde erau parcate o serie de dube, care intenționau să colecteze și să livreze colete.

"Agenții au constatat prezența a cinci camioane care desfășurau o activitate de transport internațional ilegal, desfășurată în lipsa documentelor necesare pentru transportul de mărfuri. Alte persoane au fost prinse vânzând alimente și băuturi, în mod neautorizat, într-o zonă publică", a explicat comandamentul, citează Torino Today.

 

Șoferii români vindeau alcool și alimente ca la talcioc

 

Fiecare dintre proprietarii celor cinci camioane, patru de naționalitate română și unul de naționalitate bulgară, a fost amendat cu câte 2.000 de euro, pentru desfășurarea de activități de transport internațional neautorizat, în valoare totală de 10.000 de euro. Patru amenzi au fost plătite imediat, în timp ce proprietarul care nu a plătit a fost plasat în arest administrativ, pentru 60 de zile.

Pentru vânzarea neautorizată de mărfuri pe domeniul public, polițiștii au aplicat o amendă de 5.164 de euro și au pus sub sechestru administrativ produsele alimentare (dulciuri) și băuturile (băuturi alcoolice) vândute ilegal.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel