Traian Berbeceanu, despre guvernarea PSD: România are nevoie de 10-15 ani să REPARE ce s-a stricat în ultimii 2 ani

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul comisar Traian Berbeceanu trage un semnal de alarmă și artă cre sunt efectele modificărilor legislative din ultimii doi ani, de când guvernează PSD-ALDE.

Fostul comisar Traian Berbeceanu a declarat la emisiunea „Garantat 100%” de la TVR că România are nevoie de 10-15 ani ca să repare ce s-a schimbat în ultimii 5.  s

”Ceea ce s-a stricat în ultimii ani nu doar că ne-a ținut pe loc, ne-a tras în urmă rău de tot. Ca să putem să reparăm și să ajungem la nivelul la care eram acum 5-6 ani cred că ne trebuie minim 10-15 ani. În perioada asta s-au schimbat generații în structurile de aplicare a legii, foarte mulți profesioniști au plecat prin pensionare, prin mutare în alte structuri. Au venit foarte mulți lucrători tineri, fără experiență, cei de la care pot să învețe sunt tot mai puțini", a spus Berbeceanu.

Fostul comisar consideră că modificările legislative din ultimii doi ani nu sunt în favoarea omului cinstiti, ci al infractorilor.

"Atunci când se fac modificări legislative care vizeaza doar drepturi ale celor care se presupune ca au incalcat legea in detrimentul omului simplu, omului cinstit care nu are nicio legatura cu sistemul judiciar, care nu a platit o amenda, care nu a fost cercetat, care nu a fost trimis in judecata, cred ca este ingrijorator”, a declarat Traian Berbeceanu, la TVR.

Traian Berbeceanu este extrem de activ pe conturile de socializare, acolo unde taxează deciziile pe care guvernele PSD le-au luat în ultimii doi ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel