Ce spune Traian Băsescu, despre "Iniţiativa fără penali în funcţii publice"

Traian Băsescu a declarat că a subliniat că inițiativa legislativă de revizuire a Constituţiei intitulată „Fără penali în funcții publice” este una perfectă pentru nevoile sociale de azi.

 CCR a declarat azi că inițiativa legislativă de revizuire a Constituţiei intitulată „Fără penali în funcții publice”,  inițiată de USR este constituţională.

 "Este o iniţiativă perfectă care răspunde nevoilor sociale de azi. De altfel, eu am spus şi în timpul dezbaterilor din ultimele zile că nu poate fi implementată o asemenea iniţiativă decât prin modificarea Constituţiei. Iată că azi CCR dă liber acestei iniţiative care, după părerea mea, pentru a reuşi nu trebuie să poarte steagul cuiva ci steagul milioanelor de semnături strânse. Semnături a strâns şi PMP chiar dacă prima lovitură a pornit de la noi, după s-au angajat şi alte partide. Trebuie să fie o iniţiativă a opoziţiei în asamblul ei, iniţiativă pe care să o ducem în Parlament să o materializăm, pentru ca apoi modificarea Constituţiei să se facă prin referendum", a declarat Traian Băsescu la B1TV.

[citeste si]

 
Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23