Ce spune Traian Băsescu, despre "Iniţiativa fără penali în funcţii publice"

Traian Băsescu a declarat că a subliniat că inițiativa legislativă de revizuire a Constituţiei intitulată „Fără penali în funcții publice” este una perfectă pentru nevoile sociale de azi.

 CCR a declarat azi că inițiativa legislativă de revizuire a Constituţiei intitulată „Fără penali în funcții publice”,  inițiată de USR este constituţională.

 "Este o iniţiativă perfectă care răspunde nevoilor sociale de azi. De altfel, eu am spus şi în timpul dezbaterilor din ultimele zile că nu poate fi implementată o asemenea iniţiativă decât prin modificarea Constituţiei. Iată că azi CCR dă liber acestei iniţiative care, după părerea mea, pentru a reuşi nu trebuie să poarte steagul cuiva ci steagul milioanelor de semnături strânse. Semnături a strâns şi PMP chiar dacă prima lovitură a pornit de la noi, după s-au angajat şi alte partide. Trebuie să fie o iniţiativă a opoziţiei în asamblul ei, iniţiativă pe care să o ducem în Parlament să o materializăm, pentru ca apoi modificarea Constituţiei să se facă prin referendum", a declarat Traian Băsescu la B1TV.

[citeste si]

 
Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

17 iun 2019, 02:01 in Știri
Horoscop, luni, 17 iunie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22