Ce spune Traian Băsescu, despre "Iniţiativa fără penali în funcţii publice"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu a declarat că a subliniat că inițiativa legislativă de revizuire a Constituţiei intitulată „Fără penali în funcții publice” este una perfectă pentru nevoile sociale de azi.

 CCR a declarat azi că inițiativa legislativă de revizuire a Constituţiei intitulată „Fără penali în funcții publice”,  inițiată de USR este constituţională.

 "Este o iniţiativă perfectă care răspunde nevoilor sociale de azi. De altfel, eu am spus şi în timpul dezbaterilor din ultimele zile că nu poate fi implementată o asemenea iniţiativă decât prin modificarea Constituţiei. Iată că azi CCR dă liber acestei iniţiative care, după părerea mea, pentru a reuşi nu trebuie să poarte steagul cuiva ci steagul milioanelor de semnături strânse. Semnături a strâns şi PMP chiar dacă prima lovitură a pornit de la noi, după s-au angajat şi alte partide. Trebuie să fie o iniţiativă a opoziţiei în asamblul ei, iniţiativă pe care să o ducem în Parlament să o materializăm, pentru ca apoi modificarea Constituţiei să se facă prin referendum", a declarat Traian Băsescu la B1TV.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel