Traian Băsescu: Asta-i țara pe care o iubim. Nu va câștiga ALEGERILE

Narcis Popa |
Data publicării:

Este deja cunoscută apropierea pe care România o are față de Franța, iar președintele Traian Băsescu spune că în mod clar Emmanuel Macron nu va reuși să reformeze Uniunea Europeană pentru că nu reușește în primul rând să reformeze țare pe care o conduce: "Macron sa ne convingă că poate reforma Franța pe care o iubim," spune Traian Băsescu.  

"Franţa pe care o iubim !
Un tânăr fost bancher, pe numele lui Emmanuel Macron răcneşte în urechea oricui este dispus să-l asculte că rostul lui pe acest pământ este să reformeze Uniunea Europeană.
Este al treilea preşedinte francez, după Sarkozy şi Holland care câştigă alegerile promiţând reformarea Uniunii Europene .
Câtă aroganţă la aceşti politruci cu ştaif occidental, ajunşi preşedinţi ai Franţei, care anunţă că reformează Europa, dar nu pot reforma Franţa.
O Franţă care de două decenii are acută nevoie de reforme sociale şi economice fundamentale pentru a mai putea fi un drapel pe care noi, ceilalţi europeni, să avem încredere a-l urma.
Mă tem că Emmanuel Macron va fi, consecutive, al treilea preşedinte al Franţei care nu va câştiga al doilea mandat.
Ca să ne convingă că poate reforma Europa, Macron trebuie să ne convingă că poate reforma Franţa şi să ne redea Franţa puternică, Franţa pe care o iubim," este mesajul lui Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel