Tragedie pe autostradă în Germania: cinci persoane au murit, după ce un autocar cu 53 de pasageri s-a răsturnat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Tragedie pe Autostrada din Germania: cinci persoane au murit, după ce un autocar cu 53 de pasageri s-a răsturnat / Foto: X
Tragedie pe Autostrada din Germania: cinci persoane au murit, după ce un autocar cu 53 de pasageri s-a răsturnat / Foto: X

Un tragic accident rutier a avut loc în Germania, sfârșindu-se cu cel puțin cinci persoane decedate și mai multe rănite. Incidentul a avut loc miercuri, în apropierea orașului Leipzig, pe autostrada A9.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, accidentul s-a produs atunci când un autocar a virat la dreapta pe autostrada aglomerată care leagă Berlinul de Munchen. Autobuzul aparținea companiei FlixBus și efectua o cursă pe ruta Berlin - Zurich.

În urma virajului, autocarul a părăsit carosabilul și a căzut în lateralul drumului. Autoritățile au intervenit rapid, iar numeroase echipaje de ambulanță și elicoptere au fost trimise la fața locului pentru a acorda asistență medicală și a evacua victimele.

 

Autostrada A9 a fost închisă pe direcția spre Munchen

 

Presa germană a confirmat că cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața în urma acestui accident devastator, iar mai mulți pasageri au fost răniți. Autostrada A9 a fost închisă pe direcția spre Munchen în urma incidentului, generând perturbări majore în trafic.

În timp ce ancheta este încă în desfășurare, compania FlixBus a emis un comunicat în care a declarat că "circumstanțele exacte ale accidentului nu sunt cunoscute momentan" și că vor colabora strâns cu serviciile de urgență pentru a clarifica ce s-a întâmplat. La momentul accidentului, autocarul transporta doi șoferi și 53 de pasageri, iar autoritățile lucrează pentru a stabili cauzele și responsabilitățile legate de tragedie.

Această pierdere tragică aduce un profund regret și tristețe în comunitatea locală și în rândul familiilor și prietenilor celor afectați de accident. Odată cu investigarea în continuare a acestui incident, sperăm că vor fi luate măsuri pentru a preveni tragedii similare în viitor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel