Tragedie la culesul merelor, în Germania: Muncitor român, mort după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un lac

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un lucrător sezonier român a murit după un accident îngrozitor suferit sâmbătă în Gross Hove, lângă Jork.. El a ajuns cu tractorul într-un canal. Pentru că a stat multă vreme sub apă, starea sa a fost critică. 

Un lucrător sezonier, a cărui  identitate a fost clarificată ulterior, a murit duminică seara în Clinica Asklepios Harburg (AKH). Bărbatul, un muncitor din România, în vârstă de 49 de ani, care venise la recoltat de mere, a făcut  o manevră greșită care la costat viața. 

În timpul recoltării merelor, bărbatul s-a apropiat prea mult cu tractorul de malul abrupt. Canalul nu era decolmatat și nici malul nu era bine delimitat, astfel că românul nu a mai văzut efectiv drumul. Remorca tractorului s-a răsturnat în canal și bărbatul a fost prins sub ea.

A stat zeci de minute blocat cu totul sub apă, până când pompierii au reușit să stabilizeze tractorul cu ajutorul troliului unui vehicul de urgență și să-l ridice din apă. După ridicare, salvatorii au reușit în cele din urmă să-l scoată pe muncitor, inconștient, din apă.

Paramedicii au inițiat imediat manevrele de resuscitare, fiind solicitat și un elicopter de salvare. deși a fost transportat la spital, bărbatul nu a reușit să supraviețuiască.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel