TRAGEDIE în SUA. Trei surori românce, UCISE într-un accident teribil

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei surori românce au fost ucise într-un teribil accident, pe o autostradă din Statele Unite. Fetiţele se aflau într-o maşină condusă de mama lor când un şofer de camion a făcut o manevră imprudentă, relatează observator.tv

Olivia, Angelina şi Julia se aflau în microbuzul familiei, alături de fratele şi surorile lor. La volan era mama lor, în vârstă de 35 de ani.

Circula regulamentar pe o autostradă din Missouri, când un camion a ieşit de pe banda de urgenţă exact în faţa ei. Românca a încercat disperată să evite un dezastru.

Deşi toţi cei opt membri ai familiei aflaţi în maşină purtau centuri de siguranţă, fetiţele cu vârste între 6 şi 8 ani au fost aruncate din microbuz de forţa impactului.

Medicii mobilizaţi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a le salva vieţile.

Poliţiştii spun că nu au mai văzut un astfel de accident pe autostradă.

Sam Carpenter, poliţist: Parapetul este acolo ca să prevină blocarea prin accident a ambelor sensuri de mers. Aşa că dacă pierzi controlul când mergi spre vest, nu vei intra în coliziune frontală pe sensul spre est. Astăzi chiar asta s-a întâmplat.

Mama în vârstă de 35 de ani şi ceilalţi cinci copii ai săi au fost răniţi, însă vieţile lor sunt în afara oricăurui pericol. Se află acum într-un spital din Springfield. Românii sunt originari din Arad şi sunt stabiliţi de mai mulţi ani în Statele Unite. Membrii comunităţii româneşti din Missouri au început deja o strângere de fonduri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel