Tragedie în Italia. Un român a MURIT într-un grav accident rutier: s-a făcut praf într-o dubiță condusă tot de o româncă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Accident dramatic în seara zilei de duminică, 6 septembrie, în zona Pavia: un român a murit, după ce mașina sa s-a izbit cu putere de o dubiță condusă tot de o româncă.

Incidentul s-a petrecut pe drumul provincial 26 din localitatea Ceretto Lomellina. Potrivit publicației fanpage.it, un român în vârstă 52 de ani și-a pierdut viața, iar șoferița de 34 de ani, tot româncă, se află în stare la spital.

Potrivit primelor date din anchetă, la ora 21.45 s-a dat alarma la numărul 118, cu privire la un accident care s-a petrecut în apropierea localității Ceretto Lomellina, lângă intersecția pentru Castello d'Agogna. Autoturismul Volkswagen Passat condus de un bărbat de naționalitate română a părăsit direcția de mers și s-a lovit de o dubiță Ford Tranzit, condusă de femeia de 34 de ani.

După impact, autoturismul Volkswagen a ieșit pe câmp.    

Două ambulanțe și un echipaj al pompierilor au sosit la fața locului. Din păcate, însă, pentru unul dintre cei doi șoferi ai vehiculelor implicate în accident, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul a murit pe loc.

Pompierii au scos-o pe româncă dintre fiarele contorsionate, fiind preluată de un elicopter și transportată la spitalul Nigardua. Starea ei este gravă.

Polițiștii încearcă acum să-și dea seama care a fost dinamica accidentului.

accident romani italia

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel