Tragedie în Italia: Tânăr român, mort după ce a fost strivit de un copac

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un accident de muncă mortal a avut loc miercuri după-amiază la Hochabtei: Un bărbat a murit în timpul unor lucrări forestiere.

Accidentul mortal a avut loc în jurul orei 14:20 în pădurea din zona "Pradat", deasupra Colfosco, în Alta Badia. Un bărbat în vârstă de 25 de ani din România a murit într-un accident de muncă.

Tânărul a fost lovit și strivit de un copac căzut. El a murit la locul accidentului, în ciuda intervenției rapide a echipei elicopterului de urgență Aiut Alpin.

Au fost mobilizați salvatorii aerieni ai Aiut Alpin Dolomites, salvarea montană, carabinierii și pastorația de urgență.

Tragedie în Italia: Tânăr român, mort după ce a fost strivit de un copac

 

Cei doi colegi de muncă ai acestuia, tot din România, au fost îngrijiți de echipa de asistență pastorală de urgență. Serviciul de salvare montană și pompierii Abtei au fost, de asemenea, la datorie. Carabinierii investighează un accident de muncă.

Dinamica exactă a accidentului este încă neclară: martorii accidentului nu au fost încă interogați de carabinieri. Toți vorbesc limba română.

Trupul neînsuflețit este așezat în capela funerară din Abtei.

Nu mai departe de dimineață, un bărbat de 69 de ani din Lusner suferise răni grave la o mână cu o drujbă în timpul unor lucrări forestiere pe Almstraße Flitt. Lucrătorul forestier a fost tratat mai întâi de către primii salvatori din Lusen și apoi a fost transportat la spitalul din Brixen de către Aiut Alpin. 

Muncitor român, rănit într-un accident de muncă la Fliess, în Austria

 

Un alt român în vârstă de 39 de ani a fost rănit într-un accident de muncă în Fliess, Austria, la mijlocul lunii februarie. Acesta își prinsese mâna dreaptă pe o scară montată pe un camion. El a suferit răni grave la degete și a trebuit să fie transportat cu avionul la spitalul din Innsbruck.

La 16 februarie 2023, în jurul orei 13.30, muncitorii asamblau țevi de încălzire într-o hală din Fliess. Un cetățean român în vârstă de 39 de ani a vrut să urce pe o scară montată pe un camion pentru a efectua lucrări de măsurare, dar nu știa că trebuie să o rabateze și să o blocheze în prealabil.

Când a urcat pe scară, aceasta s-a pliat imediat în jos, iar bărbatul și-a prins mâna dreaptă între distanțier și scară, suferind răni grave la nivelul degetelor. După ce a primit îngrijiri medicale de urgență, a trebuit să fie transportat cu avionul la spitalul din Innsbruck. 

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel