Tragedie în Italia pentru o tânără româncă: Fetița de 10 luni i-a murit în brațe, după externarea din spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fetița de 10 luni a unei tinere românce din Castelnovo Bariano, regiunea Veneția, Italia, care ar fi împlinit un an în iulie, a murit brusc acasă, după ce părinții ei au dus-o ieri la camera de urgență din Legnago, de unde a fost externată câteva ore mai târziu.

 

 Micuța Ashley Mary Beba Prini, unul din cei cinci copii ale unui tată italian și ale unei mame românce  a murit la doar 10 luni. Micuța avea să împlinească un an pe 25 iulie.

Azi dimineața, tatăl fetiței a sunat la 118, deoarece starea micuței se agravase, dar intervenția medicilor a fost tardivă. Conform celor reconstituite, ieri, părinții au adus copilul pentru o gastroenterită suspectată în camera de urgență din Legnago (Verona), de unde a fost externată. 

Dimineața starea ei s-a agravat, iar tatăl a sunat la salvare: „Copilul este rece, mama sa îi face respirație cu gura la gură”, au fost cuvintele disperate ale tatălui către salvatori. Dar când lucrătorii sanitari au ajuns în casa familiei, nu au mai putut decât să constate decesul fetiței. 

Carabinierii din Compagnia di Castelmassa au intervenit la fața locului și l-au avertizat pe procurorul Republicii Rovigo, care a ordonat poliției să confiște fișa medicală a fetiței. Autoritățile judiciare au de stabilit cauzele decesului copilului, după efectuarea necropsiei, potrivit fanpage.it.



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel