Tragedie în Italia: Badantă româncă, moartă după ce s-a aruncat de la balcon

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tragedie astăzi într-un cătun din Regio Calabria: o româncă de 50 de ani, care lucra ca badantă, a murit după ce a căzut de la etajul patru al unei clădiri din zona Cep

Tragedie în Reggio Calabria, în cătunul Archi. O femeie în vârstă de 50 de ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe: potrivit primelor informații, era o îngrijitoare de naționalitate română.

Badantă româncă, moartă după ce s-a aruncat de la balcon

 

Polițiștii și serviciile de urgență 118 au ajuns imediat la fața locului și nu au putut decât să confirme decesul, potrivit Calabria7.it

Reconstituind dinamica,, cea mai acreditată ipoteză rămâne cea a sinuciderii, dar nicio altă posibilitate nu a fost exclusă.

Femeia de 50 de ani era îngrijitoare de profesie.

Ieri, o altă româncă de 77 de ani a fost găsită moartă în casă. Femeia nu a mai fost văzută de câteva zile, astfel că alți conaționali au alertat forțele de ordine.

 

Italia. Româncă, găsită moartă în casă de alți conaționali

 

Polițiștii au fost alertați de cunoscuții care nu aveau vești despre ea. Ea a fost găsită moartă în patul ei, într-un apartament situat la primul etaj al via Firenze din San Nicola la Strada.

V. S., în vârstă de 77 de ani, de naționalitate română, a fost găsită moartă de conaționalii săi care o îngrijeau.

Nu mai știau nimic de ea de la primele ore ale dimineții și, îngrijorați, au alertat 113. O unitate a Biroului de Prevenire Generală și Salvare din cadrul Direcției de Poliție din Caserta, împreună cu cei doi compatrioți ai femeii de 77 de ani, au găsit-o pe femeie moartă.

Personalul medical s-a deplasat de urgență la fața locului și nu a putut decât să confirme decesul acesteia, probabil din cauze naturale. Corpul neînsuflețit a fost restituit familiei pentru înmormântare, conform instrucțiunilor autorității judiciare, relatează casertanews.it.

Româncă, găsită moartă după ce a plecat din spital

 

În urmă cu câteva zile, cadavrul unei alte românce a fost găsit în zona rurală din Casarano, de lângă orașul Lecce, Italia. Primele indicii, mai exact o brățară cu un nume gravat pe ea arată că ar putea fi vorba despre românca dispărută în zonă vara trecută. 

Misterul constă în faptul că trupul a fost găsit neputrezit, așa cum ar fi fost normal, ci într-o stare avansată de corificare (proces natural asemănător mumificării). Așadar, corpul s-a păstrat ca și cum ar fi fost tratat cu o substanță specială. La fața locului, lângă cadavru, au fost găsite și hainele ulterior recuperate și incluse în anchetă de procuror. Însă aspectul foarte particular și încă indescifrabil rămâne cel al condițiilor în care s-a păstrat cadavrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel