Tragedie în Ilfov: Un mort și un rănit în urma unei explozii produse în timpul alimentării unei mașini pe GPL

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Tragedie în Ilfov: Un mort și un rănit în urma unei explozii produse în timpul alimentării unei mașini pe GPL
Tragedie în Ilfov: Un mort și un rănit în urma unei explozii produse în timpul alimentării unei mașini pe GPL

Într-un incident tragic care a avut loc în județul Ilfov, o explozie devastatoare s-a produs în timpul alimentării unei mașini echipate cu sistem GPL (gaz petrolier lichefiat). Evenimentul s-a soldat cu pierderea unei vieți și rănirea gravă a unei persoane.

În această dimineață de astăzi, de duminică, în jurul orei cinci jumate, Capitala a fost zguduită de o explozie violentă! O butelie cu gaz comprimat de la un autoturism a explodat în timpul alimentării, într-o stație CNG. În urma deflagrației, un bărbat a pierit pe loc, iar o altă persoană a fost grav rănită.

 

Un bărbat a murit iar unul a fost rănit grav în explozie

 

Circulația în zonă a fost restricționată imediat după incident și restricțiile rămân în vigoare și în acest moment. Autoritățile au intervenit rapid, iar mai multe autospeciale au fost trimise la locul tragediei pentru a gestiona situația. Din motive de siguranță, alimentarea cu gaze a fost oprită.

Tragicul incident a avut loc în incinta unei stații de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG), în localitatea Pantelimon, județul Ilfov. În urma deflagrației, autoturismul a fost complet distrus în urma exploziei.

Echipele de pompieri au intervenit imediat la fața locului și au constatat că explozia nu a declanșat un incendiu, limitând astfel riscul suplimentar de propagare a flăcărilor.

 

Autoritățile vor efectua o investigație pentru a stabili cauzele exploziei

 

Autoritățile vor efectua o investigație amănunțită pentru a stabili cauzele exacte ale exploziei și vor lua măsuri adecvate pentru prevenirea unor incidente similare în viitor. Siguranța în stațiile de alimentare cu gaz natural comprimat reprezintă o prioritate importantă și este esențial să se asigure respectarea standardelor și regulamentelor stricte pentru protecția personalului și a utilizatorilor.

„Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat”, informează ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit News.

La fața locului, intervenția a fost coordonată de către echipele de salvatori care au sosit cu patru autospeciale de stingere echipate cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj specializat în intervenții în caz de accident chimic, biologic, radiologic și nuclear, precum și patru ambulanțe SMURD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel