TRAGEDIE Ialomița. Asigurator: victimele, despăgubiri ZERO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captura Observator
Sursa foto: captura Observator

Unul din acționarii firmei de asigurări care ar trebui să despăgubească familiile victimelor accidentului din Ialomița a declarat că familiile victimelor ar putea să nu primească nimic. 

"Nu ştiu nimic, când se va stabili vinovăţia. Asta o stabileşte o instanţă de judecată. Poate că nu se vor plăti niciun fel de despăgubiri, poate se vor plăti. Habar nu am. Răspunsul este foarte simplu: nu ştie nimeni. Despăgubirile se dau în funcţie de ce venituri aveau persoanele respective, ce obligaţii. Nu se pot câştiga bani din întâmplări de genul ăsta, să devină cineva milionar.

Ţinând cont de faptul că cei implicaţi în accident aveau venituri mici, mi-e greu să cred că ar fi vorba de 5 milioane de euro. Dacă eu am un salariu de un milion de euro pe an şi las în urmă doi copii, este normal ca despăgubirea să fie mai mare, decât dacă eu sunt şomer şi nu am după ce bea apă. În România nu există o reglementare sub acest aspect. Familiei poate să îi revină şi zero. Se poate întâmpla să fie plătite cheltuielile de înmormântare şi atât, de exemplu. Nu ştiu", a declarat unul dintre acționarii companiei de asigurări la Antena 3.

În spațiul public a apărut informația potrivit căreia asiguratorul camionului care a provocat accidentul din Ialomița în care au pierit 10 persoane, ar putea acorda despăgubiri de 5 milioane de euro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel