Tragedie fără margini pentru un român plecat la muncă în străinătate: S-a întors în țară pentru a-și înmormânta soția și fetița de 6 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tragedie fără margini pentru un român plecat la muncă în străinătate. Bărbatul s-a văzut nevoit să revină în țară pentru a-și înmormânta soția și fetița de 6 ani. Iuliana și Alesia au decedat în urma unui accident cumplit. Și șoferul vinovat a pierit în urma impactului. 

Iuliana, o mămică de doar 22 de ani, și fetița sa, în vârstă de 6 ani, au murit, vineri seară, după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un alt autoturism. Tânăra nu a mai putut evita impactul, șoferul vinovat intrând pe contrasens. 

Și cel care a provocat accidentul și-a pierdut viața. Mihai avea 21 de ani și obținuse permisul de conducere acum patru luni, mai exact la mijlocul lunii octombrie 2022.

2. -imagine fara descriere- (accident-ulmu-braila.png)

Singurul care a supraviețuit impactului dintre cele două mașini este un băiat de 15 ani, fratele Iulianei. Acesta a suferit politraumatisme și a fost transportat la spital, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Român plecat la muncă în străinătate, întors în țară pentru a-și înmormânta soția și fetița de 6 ani

 

La numai 6 anișori, Alesia s-a stins din viață alături de mama sa, Iuliana. Cele două au decedat pe loc, din cauza rănilor grave suferite.

Soţul este plecat la muncă în străinătate, astăzi (n.r. sâmbătă) am înțeles că vine în ţară”, a declarat Vasile Bănică, edilul din localitatea Ulmu, pentru Observator.

Potrivit Poliției, șoferul de 21 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu gheață și zăpadă pe margine, moment în care a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal mașina condusă de tânăra mămică.

Accidentul s-a produs pe drumul județean 203, între Ulmu și Jugureanu, în județul Brăila.

3. -imagine fara descriere- (accident-ulmu.jpg)

Oficial despre accident, de la IPJ Brăila

 

„Astăzi, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 203 a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea au autoturism pe DJ 203, dinspre localitatea Ulmu către Jugureanu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit pe porțiuni cu gheață, ar fi pierdut controlul direcției volanului și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SAJ și un echipaj SMURD pentru acordarea de ajutor medical de specialitate atât șoferilor cât și a doi pasageri din autovehiculul condus de femeie. În urma manevrelor de resuscitare efectuate, au declarat decesul femeii, al unei fetițe în vârstă de 6 ani și al șoferului în vârstă de 21 de ani. Un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel