Traficanţi români de droguri, urmăriţi de poliţişti în trafic. Unul dintre ei a încercat să lovească un agent cu maşina

Andreea Cosma |
Data publicării:

Polițiștii din Iași au urmărit în trafic trei persoane bănuite de transportau heroină, pe care urmau să o distribuie în oraș. La semnalul de oprire, șoferul a încercat să lovească un polițist.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași au încercat, miercuri seara, să prindă în flagrant delict trei persoane bănuite că ar fi transportat heroină, în vederea distribuţiei, în municipiul Iaşi.

La semnalul poliţiştilor, șoferul a făcut o manevră de lovire a poliţistului, după care a demarat în viteză.

În urma unei scurte urmăriri şi a somării cu armamentul din dotare, persoanele urmărite au oprit mașina, dar înainte au aruncat pe geam diverse cantităţi de droguri. Acestea au fost recuperate de poliţişti.

Ulterior, polițiștii au făcut patru percheziții domiciliare, în municipiul Iași, în urma cărora alte patru persoane au fost duse la cercetări.

 

Urmărire ca în filme



Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliția Română, au fost ridicate 55 de grame de heroină, 73 de comprimate metadonă, 385 de comprimate benzodiazepine, 60 de comprimate de tramadol, 10.000 de lei, 46 de seringi, care ar fi folosit la injectarea heroinei și 43 de folii, care ar fi folosit la prepararea heroinei.

Procurorii DIICOT – ST Iași au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor șapte persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, șoferul mașinii urmărite în trafic este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, ultraj şi conducere sub influența substanțelor stupefiante.

Persoanele reținute urmează să fie prezentate joi Tribunalului Iași, cu propuneri de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor. La acţiune, au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel