"Trădătorii" din PSD, EXCLUŞI din partid. Viorica Dăncilă strânge rândurile vineri. într-un nou CEx

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Premierul Viorica Dăncilă va avea o ședință cu echipele de campanie ale PSD din teritoriu, vineri, la ora 15.00, în Parlament, potrivit unor surse politice. Potrivit surselor, ședința cu stafurile de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului anunțat de Viorica Dăncilă.

Potrivit unor surse din PSD, citate de Mediafax, premierul Viorica Dăncilă urmează să aibă, vineri, la ora 15.00, în Parlament, o ședință cu stafurile de campanie din teritoriu ale PSD.

Președintele PSD Viorica Dăcnilă a anunțat că vineri va avea loc un CEx, înainte de a merge la consultările de la Cotroceni.

Ședința cu echipele de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului, unde vor fi prezenți în jur de șase reprezentanți din fiecare județ, au mai relatat sursele.

 

"Trădătorii", daţi afară din PSD

 

Însă chiar astăzi, înainte de orice întrunire de partid, Viorica Dăncilă i-a dat afară pe cei care au votat moţiunea. Potrivit Digi24, ar fi vorba despre Gabriel Petrea, președintele organizației de tineret, Mihaiță Găină, finul ministrului Petre Daea, Ion Talpoș şi Marius Sorin Bota care ar fi scăpat în urnă bila albă și a plecat doar cu cea neagră.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, pentru ŞtiriDiaspora: Ce urmează după căderea guvernului Dăncilă. "Preşedintele îşi doreşte ANTICIPATE"

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moțiunea de cenzură a Opoziției a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Partidul Social Democrat au fost convocați al consultări la ora 14.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel