Top 6 orașe în care să mergeți într-un City Break anul acesta

Editor Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Luarea unei pauze de la muncă și responsabilități, vă va oferi șansa de a vă odihni mintea și corpul. Alegeți unul dintre orașele Europei și plănuiți o escapadă de weekend. Veți avea suficient timp să vă relaxați, să vă bucurați și chiar să faceți ceva productiv. Profitați de viața de noapte minunată, vizitați repere celebre și explorați cultura locului pe care îl vizitați.

Londra – gustați din farmecul londonez

 

Londra este un oraș al contrastelor - monumentele istorice stau față în față cu zgârie-norii moderni, iar cartierele elegante se combină cu cele mai puțin armonioase. Dar, în ciuda multiplelor sale fețe, Londra rămâne un loc cu adevărat unic, oferind vizitatorilor o bogăție de cultură, istorie și divertisment. De la galerii de artă și muzee de talie mondială la parcuri și grădini frumoase, capitala oferă ceva pentru toată lumea. Și "e că sunteți în căutarea unei escapade romantice sau doriți să petreceți până în zori, Londra are o mulțime de opțiuni pentru cei care apreciază mâncarea, băutura și cazarea de calitate.

Pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/lon/londra veți putea consulta toate companiile aeriene într-un singur loc pentru un zbor spre Londra. În acest fel, veți economisi timp de căutare prin reunirea zborurilor alternative într-un singur loc și veți avea acces la un număr mare de oferte avantajoase și limitate. Totodată, veți putea alege cu ușurință biletele de călătorie, precum și hoteluri, apartamente, hosteluri, pensiuni, cabane, hanuri sau vile, în funcție de preferințele personale.

2. -imagine fara descriere- (top-6-orase-in-care-sa-mergeti-intr-un-city-break-anul-acesta-2.jpg)

 

Berlin – descoperiți o altă latură a Germaniei

 

Berlinul este plin de artă și muzică și este, de asemenea, un loc impresionant pentru a vă plimba pur și simplu. Veți găsi o mulțime de locuri cu mâncare stradală, iar acesta este un alt lucru pe care ar trebui să îl încercați. Berlinul găzduiește numeroase cluburi care oferă muzică live, DJ, dans și băuturi.

Abundența culturii și a istoriei sale atrage turiști din întreaga lume, mai ales de la căderea comunismului. Fie că sunteți în căutarea cafenelelor hipster din Friedrichshain sau a centrelor comerciale moderne din Prenzlauer Berg, Berlinul oferă ceva pentru toată lumea.

 

Amsterdam – pentru un city break plin de distracții

 

Amsterdam este un oraș bogat în istorie, artă și arhitectură. Amsterdam atrage milioane de vizitatori pe an. Este cunoscut mai ales pentru faimosul său Cartier Roșu, ceea ce explică porecla sa de "Orașul Păcatelor". Alte atracții includ Palatul Regal și Piața Dam. Amsterdam este un paradis al cumpărătorilor, cu numeroase buticuri, galerii de artă, magazine de modă și restaurante.

 

Copenhaga – perfect pentru iubitorii de natură 

 

Copenhaga este un alt oraș european modern care oferă o mulțime de lucruri pe care vizitatorii le pot experimenta. Copenhaga este numit "cel mai verde oraș" din Europa, având peste 50 de parcuri și grădini. Orașul găzduiește, de asemenea, cea mai mare pădure urbană din lume, Guldbergs Plads. Veți găsi artă și arhitectură în tot orașul, unele dintre cele mai bune exemple fiind statuia Mica Sirenă și Grădinile Tivoli.

 

Praga – un oraș bogat 

 

Praga este un oraș bogat în istorie și cultură. Este cunoscută pentru viața de noapte și arhitectura sa. Veți dori să vă petreceți timpul vizitând Piața Orașului Vechi, Piața Wenceslas, Podul Carol și Catedrala Sfântul Vitus. Explorați străzile înguste și pietruite în găsirea zonelor ascunse pe care puțini turiști le descoperă vreodată. Cel mai bun mod de a explora Praga este să vă plimbați prin orașul vechi și să vă pierdeți pe străzile întortocheate și pietruite.

Praga găzduiește, de asemenea, multe restaurante excelente care oferă preparate din bucătăria internațională la prețuri mici. De la mâncăruri tradiționale cehești, cum ar fi supa gulaș, rulouri de varză și schnitzel, până la paste, pizza, burgeri și sandvișuri, există numeroase opțiuni pentru gurmanzi.

3. -imagine fara descriere- (top-6-orase-in-care-sa-mergeti-intr-un-city-break-anul-acesta-3.jpg)

 

Viena – orașul muzicii

 

Viena este un oraș al muzicii, al literaturii și al artelor. Capitala Austriei găzduiește unele dintre cele mai frumoase comori de artă din Europa, inclusiv faimosul Muzeu Sisi, care adăpostește multe dintre bunurile împărătesei Elisabeta. La Palatul Hofburg, veți găsi Muzeul de Istorie a Artei, care prezintă faimoasa colecție de picturi de Gustav Klimt și Sisi. 

Există multe alte muzee care merită vizitate aici, inclusiv Palatul Belvedere, unde veți găsi Muzeul Etnografic, care prezintă costume și bijuterii locale. Fie că sunteți în căutarea unui loc perfect pentru jazz, muzică clasică sau operă, Viena le are pe toate. 

Pentru un proces ușor de rezervare al city break-ului, metode de plată flexibile, acces instantaneu la toate informațiile despre călătoria rezervată, utilizați platforme pentru rezervarea zborului. eSky.ro este unul dintre motoarele de căutare ce garantează accesul la opțiuni ieftine de călătorie și modalități de plată convenabile pentru ofertele tuturor companiilor aeriene. 

Tot în cadrul platformei, în secțiunea Mașini, veți putea compara ofertele companiilor de închiriere pentru a rezerva în siguranță un mijloc de transport pe perioada city break-ului. Veți beneficia de libertate, în orice colț al orașului în care veți merge. Dacă intenționați însă să explorați orașele pe jos, nu uitați să vă luați o pereche de pantofi confortabili. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel