Toader, ATAC fulminant la Dragnea. Bombă despre proiectele PSD

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Tudorel Toader vine cu dezvăluirile promise după demisia de la cârma Ministerului justiţiei. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa, în care răspunde acuzaţiilor lui Liviu Dragnea, privind întârzierea avizelor pe anumite acte normative.

Tudorel Toader a precizat că de multe ori erau invocate întârzieri la Minsiterul Justiţiei, înainte ca actele normative să ajungă pe masa sa.

"O simplă întrebare !
Recunoaşte cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ?

PS: Adevărat este şi faptul că uneori se "întampla" exact invers- mai întai se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare" a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

 

Tudore Toader: Uneori se evoca întarzaierea la MJ, după care se aducea proiectul spre avizare

 

Postarea lui Tudorel Toader vin după declaraţiile făcute sâmbătă de liderul PSD la Iaşi, că Ministerul Justiţiei trebuie să funcţioneze şi că "sigur nu va fi mai rău ca până acum".

"Noul ministru al Justiţiei, dacă va fi numit de către preşedintele Iohannis, în primul rând trebuie să rezolve blocajele din Ministerul Justiţiei cu privire la avizarea sau iniţierea unor acte normative care ţin de aplicarea programului de guvernare. Că aceste blocaje au fost din cauza domnului Toader sau nu, nu avem de unde să ştim, important este efectul. Ăsta este primul lucru care i s-a cerut domnului Nicolicea şi al doilea rând să facă ceea ce face orice ministru al Justiţiei din România – să se ocupe de starea bună a Justiţiei", a spus Liviu. Dragnea, după şedinţa CEx a PSD.

Citeşte şi: Toader intră în război cu Dragnea . Primul mesaj după DEMISIE: Nu voi mai...

Sâmbătă, ministrul demisionar al Justiţiei a mai postat "O simplă clarificare", precizând că Ministerul Justiţiei "nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative".

Tudorel Toader le-a mulţumit apoi colegilor din Ministerul Justiţiei "care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi până la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile. (...) PS: nu voi mai ramane in stare de pasivitate fata de multele dezinformari!", a mai scris Tudorel Toader pe pagina sa de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel