Titi Aur, despre Răzvan Ciobanu: A fost în stare de semicontrol

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Specialistul în conducere defensivă Titi Aur susține că este foarte important să se afle rezultatele amănunțite ale analizei drogurilor în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Primele teste arată că în sânge există urme de droguri. „A fost în stare de semicontrol, nici mort leşinat la volan, dar nici apt să ştie dacă e pe drum sau nu”, a spus Titi Aur la Digi24.

„Povestea cu drogurile încă e neclară. E foarte important să aflăm din testele amănunţite dacă cantitatea şi provenienţa drogului ar fi putut să îl aducă în acea stare de semiconştienţă, să îl aducă în această situaţie, să se rătăcească, să meargă peste un kilometru având control parţial al maşinii.

A te rătăci, dai un sms că te-ai rătăcit, mergi pe câmp aproape un kilometru, e vorba de o stare prelungită de lipsă de control sau de control parţial al maşinii.

Analizele definitive vor certifica dacă e vorba sau nu de droguri, ce fel droguri şi ce ar fi putut produce acele droguri.

Răzvan conducea maşina fără centură, a fost într-o stare euforică, de semi-control, care putea fi cauzată de alcool, de droguri, oboseală mai puţin sau asociată cu alcool şi droguri.

Fiind în acea zăpăceală s-a şi rătăcit, a vrut să trimita acel mesaj, s-a întors spre Năvodari şi a fost atât de inconştient încât a mers pe câmp şi a ajuns pe alt drum. A fost în stare de semicontrol, nici mort leşinat la volan, dar nici apt să realizeze dacă e pe drum sau nu. Odată ce se întorcea dinspre nord spre Năvodari înseamnă că s-a dus şi s-a întors, s-a rătăcit, confirmă că nu era apt în totalitate, funcţiona 50%, creierul era destul de tulburat, ameţit”, a explicat Titi Aur.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel