Tinerii din PNL, după GAFA despre exodul tinerilor: Nu suntem perfecți

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Pe pagina de tineret al PNL și pe cea a Marei Mareș, președinta TNL, au fost postate imagini numite ”Ghid de nesupunere civică”. 

Scopul imaginii a fost de a-i răzvrăti pe tineri. Mesajele au riscat să creeze o falie între generații. Au fost transmise mesaje precum: ”Învaţă, pentru a nu fi nevoit să citeşti `Bună ziua, dragi colegi` de pe foaie în caz că ajungi prim ministru” sau ”Generaţia Y şi Z... se aude? A spus-o şi Iohannis: haideţi în politică să facem mai mult şi mai bine. Decreţeii nu vor reuşi!”. 

Realitate tristă despre exodul tinerilor

În urma gafei făcută cu o zi în urmă, tinerii din PNL au revenit cu o clarificare: ”TNL transmite astăzi un mesaj prin care anunță că "îşi asumă eroarea de comunicare şi pe această cale cerem scuze celor care s-au simțit ofensați de interpretarea eronată a unora dintre mesajele campaniei 'Ghid de nesupunere civică', iniţiată pe data de 2 mai, Ziua Națională a Tineretului. Prin alegerea unor formulări neinspirate, ne-am vulnerabilizat şi am dat posibilitatea interpretării mesajului nostru într-un mod negativ. Din nefericire, s-a pierdut din vedere intenţia noastră de a atrage atenţia asupra unei realităţi triste, EXODUL TINERILOR, iar mesajul nostru a fost deturnat în direcţia unui presupus 'război între generaţii'.”

Ei au conchis: ”Nu suntem perfecţi. Uneori greşim, dar atunci când greşim, nu încercăm să ştergem urmele sperând că subiectul va trece, ci ne asumăm erorile şi le îndreptăm.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel