Tineri din Mizil, arestați după un filmuleț pe Tik-Tok 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Doi tineri au fost reținuți după ce s-au lădat cu o armă pe rețeaua de socializare Tik-Tok.

Mai multe arme letale şi zeci de cartuşe au fost depistate, joi, în urma unor percheziţii efectuate la doi tineri din Mizil care au afişat o armă pe o reţea de socializare, ei nefiind deţinători legali.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o reţea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbaţi prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceştia nefiind deţinători legali de arme.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi trei arme letale supuse autorizării, precum şi peste 75 de cartuşe.

În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

Vezi și 

Percheziții după ce mai mulți indivizi s-au dat preoți pe rețelele de socializare

 

Poliţiştii din Turceni au efectuat trei percheziţii în municipiul Ploieşti la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune, care ar fi pretins că sunt preoţi şi pot rezolva diverse probleme, prejudiciul fiind de 80.000 de lei, informează IPJ Gorj.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au avut loc sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Bănuiţii ar fi utilizat o reţea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoţi şi ar putea rezolva diverse probleme.

Aceştia erau contactaţi de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii.

Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune participă şi luptători din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Gorj şi Prahova, dar şi poliţişti ai serviciilor criminalistice Gorj şi Prahova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel