Theresa May DEMISIONEAZĂ din funcția de premier. Când va face anunțul

Narcis Popa |
Data publicării:

Premierul britanic Theresa May ar trebui să stabilească o dată pentru demisia sa săptămâna viitoare, când se va întâlni cu liderii unui grup influent de parlamentari conservatori pentru a analiza viitorul ei, a declarat sâmbătă şeful grupului, Graham Brady, relatează Reuters.

Brady, preşedintele grupului parlamentar ''1922 Committee'', care poate ''face sau desface'' lideri de partid, a declarat la Radio BBC că dna May a fost solicitată să ofere ''clarificări'' la reuniunea de miercuri, săptămâna viitoare, după ce ea nu a reuşit să obţină votul parlamentului asupra acordului ei privind Brexit-ul, lăsând guvernul într-o stare de incertitudine.

''Ar fi ceva straniu ca la încheierea reuniunii să nu se ajungă la un rezultat clar'' (privind data când ea va pleca din funcţie), a declarat Brady.

Theresa May, care a ajuns în funcţie în haosul ce a urmat după votul din 2016 privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a promis că va demisiona dacă parlamentarii susţin acordul ei cu Bruxelles-ul privind părăsirea blocului comunitar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel