Teroare pe o plajă din Spania. Un rechin s-a apropiat foarte mult de țărm (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Panică pe o plajă din Spania, după ce un rechin s-a apropiat periculos de mult de o plajă din Benidorm.

Plajele din Benidorm au avut, joia aceasta, un vizitator neobișnuit. Un rechin a apărut ieri dimineață pe una dintre plajele din orașul Alicante, surprinzându-i pe toți scăldătorii care se bucurau de o zi de vară.

Fiorosul animal marin se află foarte aproape de țărmul plajei Poniente, iar trecerea sa a generat o mare așteptare. Mai multe persoane au venit să înregistreze și să fotografieze animalul.

După cum au confirmat pentru LAS PROVINCIAS surse din cadrul Poliției Locale din Benidorm, este vorba despre un rechin albastru, iar apropierea acestuia nu a provocat răni niunei persoane. Cu toate acestea, zona în care se află a fost închisă pentru scăldat din motive de siguranță.

Primăria din Benidorm a informat că personalul de la l'Oceanogràfic s-a deplasat deja la fața locului pentru a evalua starea animalului, deoarece consideră că acesta este "dezorientat". În cele din urmă, ei au explicat că poliția locală a mutat rechinul într-o barcă în "costum de baie" până dincolo de insulă, unde l-a eliberat în ape deschise.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel