Teodosie, reguli de mers la mare: "Să-şi ţină mintea în frâu. Este o ruşine de neacceptat" - VIDEO

Andreea Cosma |
Data publicării:

"Este păcat să mergi la mare?", a fost întrebarea primită de ÎPS Teodosie în cadrul unui interviu. Arhiepiscopul Tomisului a spus ce este "un păcat, o ruşine de neacceptat" şi ce este cuviincios cât timp se află enoriaşii pe plajă.

"Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că e păcat. Am auzit - nu am văzut, nici nu vreau să văd - că sunt oameni care merg la mare și se duc total dezbrăcați, cu tot cu copii. Aici mi se pare o rușine de neacceptat.

Dacă mergi cu bună cuviință, pentru sănătate, cum să fie păcat? Nu e păcat! E pentru tratament. (...) Dar, sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviință, să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, să nu se meargă să privească ce nu trebuie și unde nu trebuie, şi atunci nu e păcat. Dacă mergi pentru sănătate, să păstrezi buna cuviință, să nu deviezi cu nimic de la moralitate, este foarte sănătos și bine să mergi la mare", a declarat ÎPS Teodosie, la Radio Dobrogea - Arhiepiscopia Tomisului.

Vezi video cu delcaraţia:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel