Teodorovici, mesaj pentru tineri: „Veți fi ÎNJURAȚI zi de zi! Reprezentăm aceea zonă mult HULITĂ de țară”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici i-a avertizat pe tinerii care vor să se angajeze în administrația publică să se pregătească pentru că vor fi „înjurați zi de zi”.

Ministrul Finanțelor Publice le-a mai spus tinerilor care participă la programul de internship al Guvernului că aceea este „zona mult hulită de țară”.

„Spunea colega noastră că intrați într-un mediu adecvat. Nu! Vă spun eu: intrați într-un mediu sau veți da piept cu o zonă în care cei care lucrează aici sunt înjurați zi de zi. Noi, cei din administrația publică, reprezentăm aceea zonă mult hulită de țară și, de multe ori, repet, pe bună dreptate, dar și locul din care se pot face lucruri bune pentru țară, se pot aduce schimbări.

Ar trebui o schimbare legislativă pentru ca tinerii din internship să poată intra mult mai repede în administrația publică, pe postul de debutant bineînțeles, dar fără alte concursuri. Este nevoie să aducem un suflu nou, de tinerețe. Administrația asta publică nu aparține unui Guvern, unui ministru sau altuia, sistemul aparține mai mult funcționarilor, unii dintre ei au și uitat de când se află în pozițiile alea și nu știu să fi făcut ceva făcut de calitate de la începutul activității lor. V-o spun foarte tranșant, nu am de ce să vă vând o marfă altfel decât este”, a spus Eugen Teodorovici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel