Teodorovici, CHEMAT în Parlament. OUG 114, printre temele de discuție

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Uniunea Salvaţi România îl va chema în Parlament pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta despre Ordonanţa de urgenţă 114, care, potrivit reprezentanţilor formaţiunii politice, a creat "haos" pentru mediul de afaceri.

"Prima iniţiativă a grupului USR de la Camera Deputaţilor va fi chemarea ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, în Parlamentul României pentru a discuta pe de o parte despre OUG 114, aşa numita 'ordonanţă a lăcomiei', care a creat haos pentru mediul de afaceri. Am văzut foarte bine că a avut efecte şi asupra cursului euro, pe care îl vedem crescând în ultimele zile. (...) Prezenţa domnului Teodorovici este necesară la început de sesiune, iar USR va milita pentru abrogarea OUG 114, care a creat haos pentru mediul de afaceri", a declarat luni deputatul USR Cristina Prună, la Parlament.

De asemenea, USR doreşte să discute cu ministrul Finanţelor şi despre OUG 79.

"O lege uitată în sertarele Parlamentului - OUG 79, aşa-numita 'revoluţie fiscală' care încă creează incertitudine în rândul mediului de afaceri. Vrem ca acea lege să fie scoasă din sertar, să fie trecută astfel încât mediul privat să poată să facă modificările de trecere a contribuţiilor de la angajat la angajator şi să nu mai stea pe tot felul de artificii până când Parlamentul hotărăşte că aceste contribuţii vor fi trecute la angajat", a spus deputatul USR. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel