Teodorovici, ATAC la Rareș Bogdan: "TRĂDEAZĂ acest neam"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Eugen Teodorovici a lansat un atac la adresa lui Rareș Bogdan, întrebat despre ceea ce s-a întâmplat marți la Ecofin. 

"Cum adică s-a votat? Nu există să votezi altfel, dacă s-a votat în final. Trebuie să fie unanimitate, deci altfel nu se aprobă lista," a răspuns Eugen Teodorovici. 

"Vis-a-vis de cei care insinuează în declarațiile de ieri și de astăzi... Sunt efectiv cei care tradează acest neam. Și Rareș Bogdan și cei...", a spus ministrul finanțelor în momentul în care a fost întrerupt de reporterul Realitatea TV. Acesta a continuat apoi: 

"Păi nu sunteți dumneavoastră la Realitatea TV? Acolo sunteti. Sunt cei care doresc răul acestei țări," a mai spus Teodorovici.

Reamintim că miniştrii de Finanţe din statele membre UE s-au reunit la Consiliul pentru Afaceri Economice şi Financiare (ECOFIN), unde au votat o nouă listă neagră a paradisurilor fiscale. Asta, în ciuda dorinţei României de a amâna votul pe această chestiune.

Un oficial ECOFIN a declarat pentru aceeaşi sursă că Teodorovici s-a trezit "izolat" de ceilalţi miniştri, iar comisarul european pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, s-a arătat surprins de atitudinea pfaţă de acest vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel