RISE Project, DOVADA că Dragnea MINTE. FOTO

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Foto: captură Rise Project

Jurnaliștii de la Rise Project  continua seria de articole #TeleormanLeaks. Aceștia au publicat, sâmbătă, un videoclip cu imagini care o să-l pună în mare dificultate pe președintele PSD Liviu Dragnea. Este vorba despre imagini în care șeful PSD apare la o partidă de vânătoare împreună cu conducerea Tel Drum, despre care Dragnea spunea că s-a mai întâlnit de 10-15 ani cu Petre Pitiș, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum,  Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum, Florea Neda, acţionar Tel Drum, fost manager.

În imagini mai apar și lideri PSD.

Printre cei care au fost prezenți la partida de vânătoare se numără șeful CJ Vrancea,  Marian Oprişan, Adrian Ţuţuianu, proaspăt exclus din PSD, actualul vicepremier Paul Stănescu sau fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Un document dintre cele publicate până acum de Rise Project arată că Liviu Dragnea și directorul Tel Drum, Petre Pitiș, au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, adică acum patru ani, dezvăluie Liviu Avram în Adevărul. Dragnea a declarat după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu Pitiș, de „peste 10-15 ani”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel