Telekom extinde bonusul pentru trafic nelimitat

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Telekom România extinde bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile şi pentru clienţii care utilizează cartele, de la 5 euro credit.

"De astăzi (n.r. luni, 26 martie), în arhitectura unui produs de 360 de grade, Telekom oferă clienţilor prepaid cea mai mare valoare de utilizare. Continuăm promisiunea #Netliberare şi extindem traficul nelimitat de date mobile 4G clienţilor de pe segmentul prepaid, de la 5 euro credit. Măsura face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte şi, în acelaşi timp, de a simplifica serviciile oferite atât clienţilor cu abonament, cât şi celor care utilizează cartele", a spus directorul executiv Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale, Telekom România.

Clienţii care optează pentru cartele pre-plătite au la dispoziţie două opţiuni - 5 sau 6 euro credit - cu bonus nelimitat de date, precum şi pachete de minute naţionale şi internaţionale, începând cu 1.500 minute naţionale şi SMS-uri şi 100 minute internaţionale pentru opţiunea de 5 euro credit, valabile timp de 28 de zile.

De asemenea, clienţii cu abonamente vor beneficia de un portofoliu nou şi simplificat, toate planurile tarifare oferind bonus servicii de date şi voce nelimitat de la 5 euro/lună preţ promoţional pentru clienţii care au sau care achiziţionează cel puţin un serviciu fix de la Telekom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel