Tatăl Simonei Halep, mesaj în scandalul momentului: "Am vorbit cu ea. Nu a greșit"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Tatăl Simonei Halep spune că vorbește des cu fiica sa și a discutat de nenumărate ori și pe scandalul cu rezultatul testului antidoping. Reamintim că Simona Halep a fost informată despre faptul că i-a fost găsită o substanță interzisă în organism, la începutul lunii octombrie. 

Simona Halep a ales să facă public rezultatul testului antidoping. Deși au trecut aproape trei săptămâni de la aflarea acestei informații, secretul a fost păstrat foarte bine. 

Stere Halep spune că este sigur că adevărul va ieși la lumină. Acesta spune că a discutat cu Simona Halep și starea ei este foarte bună, pentru că știe că nu a greșit.

"Ce putem să vedem... Vedem un lucru normal care se poate întâmpla oricui. Specialiștii vor constata. Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină adevărul. Noi suntem curați în suflet. Simona este curată. Niciodată n-a luat Simona Halep așa ceva. Puteți să întrebați pe oricine și antrenorii cu care a lucrat, Simona e unicată la așa ceva. Am stat de vorbă cu ea, mereu discutăm. Starea Simonei este foarte bună pentru că în suflet e curată. N-are de ce să se teamă," a spus Stere Halep pentru Antena 3. 

Ilie Năstase: "Poate i-a dat medicul vreun medicament" 

 

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că este posibil ca medicul Simonei Halep să îi fi administrat un medicament interzis care să o ajute în perioada în care a fost accidentată, dar a subliniat că singura care poate da informaţii este ea.

"Ea ştie mai bine, ea a dat o declaraţie şi trebuie respectată. Eu ce să spun, nu am de unde să ştiu ce s-a întâmplat. Este şocant, ea spune că e şocant pentru ea... şi o să explice mai târziu ce s-a întâmplat, pentru că nici ea nu ştie. Eu nu am ce părere să am pentru că nu ajung eu pe la staff-ul ei... cineva care stă lângă ea trebuie să ştie. Însă ea e singura care poate să îşi dea cu părerea şi să facă declaraţii pe subiectul ăsta. Noi urmărim ce spune ea. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat, poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie să-i dea, că ea a fost accidentată tot timpul şi la glezne, şi în alte locuri. Şi asta e posibil. Dar nu vreau să comentez, că nu ştiu", a spus Ilie Năstase.

Simona Halep, depistată pozitiv cu Roxadustat

 

Halep s-a antrenat din februarie la academia Patrick Mouratoglou din Nisa, iar din aprilie Patrick a devenit antrenorul jucătoarei române cu normă întreagă.

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

''Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele'', a scris Halep, fost lider mondial, în reţeaua de socializare amintită.

''În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată. În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată. Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală'', a mai spus Halep.

Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a subliniat că în acest caz nu este vorba de titluri şi bani, ci de onoarea sa: ''Nu este vorba de titluri sau bani. Este despre onoare şi despre iubirea pe care am dobândit-o pentru jocul de tenis în ultimii 25 de ani''.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel