Tatăl, MORT în ACCIDENT, sub ochii copiilor și ai soției

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un autoturism în care se aflau cinci persoane, a intrat sub remorca unui tir. Tatăl mort în accident, fratele acestuia se află în stare gravă, soția și doi copii sunt răniți, cu toții fiind la spital. 

Un bărbat a murit, luni, în urma unui accident produs în zona localității Drăganu – Olteni, județul Argeș. Potrivit polițiștilor, șoferul mașinii în care era victima a izbit frontal un TIR, din cauza oboselii. Șoferul este grav rănit, iar alte trei persoane sunt rănite ușor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Drăganu – Olteni, județul Argeș, după ce șofer a pierdut controlul asupra direcției, într-o curbă la stânga, pe fondul oboselii la volan, și a intrat în coliziune frontală cu un TIR oprit.

În urma impactului, pasagerul din autoturism a murit, șoferul este rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se fac cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

ISU Argeș a anunțat că în mașină erau 5 persoane, două în față încarcerate și trei în spate, care au reușit să iasă. Șoferul, rănit grav, a fost preluat de echipajul SMURD, în timp ce celălalt bărbat a murit.

Cele trei persoane care au ieșit singure din mașină sunt o femeie și doi copii de 2 și 3 ani, potrivit MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel