Tatăl Mădălinei Manole, internat la ATI cu COVID-19, în comă. Familia se pregăteşte pentru înmormântare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a povestit despre starea tatălui său, internat spitalul din Ploieşti după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

 

Ion Manole, 77 de ani, a intrat în stop cardio respirator în urmă cu puțin timp. A fost resuscitat, a răspuns, dar starea sa este în continuare foarte garvă. Medicii au un prognostic rezervat momentan.  

Marian Manole a dezvăluit pentru România TV că este pregătit să treacă la cele necesare în situația unei înmormântări. Din păcate, medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, unde este internat Ion Manole, sunt rezervați în ceea ce-l privește pe bărbat.

"Medicii mi-au zis ca nu mai sunt șanse. Să ne pregătim de ce e mai rău! O să vorbesc la firma funerară, la cimitir!", a declarat Marian Manole la România TV. Ion Manole a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic. Bărbatul a ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Până la urmă s-a oferit un loc după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel