"Am trecut la o stradă de ea. Mă învinovățesc foarte mult". Tatăl Alexandrei, detaliu CUTREMURĂTOR din seara dispariției

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a declarat că încă o mai caută pe fată și se învinovățește că nu a putut face mai mult. Bărbatul a spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat la o stradă distanță de locul unde Alexandra era ținută.

"La câte am văzut și eu, că până acum nu am avut de-a face, e posibil orice... Da, e posibil. Și azi am fost (am căutat – n.r.), am fost prin spate pe la Redea. Am căutat în culturi, în canale, unde vedeam, ne duceam să facem ceva", a spus tatăl Alexandrei, la Antena3.

Ioan Măceșanu a mai spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat la o stradă distanță de locul unde Alexandra era sechestrată.

„Noi am trecut la o stradă de ea. Noi am fost pe Decebal și ea a fost pe Craiovei. Mă învinovățesc foarte mult, poate puteam face mai mult. Poate a fost un semn", a spus bărbatul, transmite Mediafax.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieșirea din Caracal. Bărbatul a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel