"Mă lupt cu toți acești bărbați de stat". Tăriceanu, Ponta, Orban, Barna, în COLIMATORUL premierului Dăncilă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac dur la adresa adversarilor săi politici, precizând că se va lupta cu "toţi aceşti bărbaţi de stat", referindu-se punctual la Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ponta, Ludovic Orban și Dan Barna. 

„Am văzut lașitatea domnului Tăriceanu, am văzut minciunile domnului Ponta, am văzut plângerile penale din partea domnului Orban și jignirile domnului Barna. Am văzut încă o dată atacurile domnului Iohannis. Înțeleg că trebuie să mă lupt cu toți acești bărbați de stat ai României care nu au înțeles că lupta politică e pe proiecte și nu pe cine țipă sau jignește mai tare”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o declarație de presă susținută miercuri la Palatul Victoria.

Dăncilă a adăugat că dacă acești politicieni se poziționează împotriva unui singur om, atunci ea trebuie să aibă românii, femeile din această țară de partea ei și toți oamenii care nu mai acceptă astfel de jigniri și comportamente.

„Dacă toți acești oameni politici care conduc acest stat și care au putere în partidele lor se poziționează împotriva unui singur om, înseamnă că eu de partea mea trebuie să am românii, femeile din această țară, toți oamenii de bine care nu vor mai accepta vreodată astfel de cuvinte și comportamente și care vor echilibru, consens și oameni responsabili în funcțiile de conducere ale statului. Ne vom duce cu demnitate mandatul până la capăt și vom avea curajul să ne uităm în ochii românilor pentru că nu am luat niciodată vreo măsură împotriva lor”, a conchis șeful Executivului, potrivit Mediafax.

După ce președintele Iohannis a anunțat că nu acceptă remanierea propusă de premier, Viorica Dăncilă a anunțat că va merge în Parlament și va încerca să obțină susținerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt. Premierul a adăugat că șeful statului "a înlocuit funcția de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel