Tăriceanu ACUZĂ: "Iohannis i-a CUMPĂRAT tăcerea lui Augustin Lazăr"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu lansează acuzații dure la adresa lui Klaus Iohannis, precizând că președintele încearcă să-i "cumpere tăcerea" procurorului general Augustin Lazăr. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, afirmă că şeful statului, Klaus Iohannis, cumpără "cu o pensie grasă" tăcerea procurorului general, Augustin Lazăr.

"Klaus #Iohannis cumpără tăcerea lui Lazăr cu o pensie grasă! #România lucrului bine făcut!", a scris Tăriceanu joi pe Twitter.

Procurorul general Augustin Lazăr a depus cerere de pensionare, în condiţiile în care mandatul său se încheie pe data de 27 aprilie. El a candidat pentru un nou mandat, însă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a respins candidatura.

Procurorul general Augustin Lazăr a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicită să iasă la pensie. Augustin Lazăr a candidat pentru un nou mandat de procuror general, însă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a respins candidatura.

Lazăr a fost acuzat în presă că a refuzat eliberarea condiţionată a disidentului anticomunist Iulius Filip pe vremea când era membru în Comisia de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului Aiud.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel