Tăriceanu a EXPLODAT după raportul GRECO: "Aceeași experți au ignorat..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat dur, după publicarea raportului GRECO care arată dezastrul din Justiția din România. 

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat, marți, după publicarea rapoartelor GRECO, precizând că experții Grupului Statelor contra Corupţiei (GRECO) nu au avut nimic de comentat însă despre dezvăluirile din ultimii ani privind protocoalele sau dosarele făcute la comandă.

"Raportul GRECO privind România a fost publicat pe http://www.just.ro/ sau, mai bine zis, părerea unor experți străini despre justiția din România a fost publicată. Aceiași experți care nu au avut nimic de comentat despre dezvăluirile din ultimii ani (vezi protocoalele secrete, dosare făcute la comandă, sentințe venite din pădurile patriei, secții ilegale de investigarea magistraților, etc)", a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Vezi aici concluziile rapoartelor GRECO: "Raport GRECO. Concluzii DEVASTATOARE pentru România: "Lipsă de progrese și atacuri continue asupra Justiției"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel