Tânărul de 20 de ani care a dus-o pe Yasmina la moarte a fost arestat. Îi lua toți banii și se credea că s-au certat

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. 

Anchetatorii gălăţeni au precizat că femeia pe care inculpatul o exploata sexual s-a sinucis.

Conform unor comunicate transmise, miercuri, de DIICOT şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, în cauză s-a reţinut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 şi aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda "loverboy"), o persoană vătămată.

"De asemenea, în perioada aprilie - iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în ţară (în municipiile Bucureşti şi Cluj-Napoca) şi în străinătate (Germania), şi-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obţinute de aceasta din practicarea prostituţiei. Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuinţe, din municipiul Bucureşti, apartament unde aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost", precizează sursele citate.

Proxenetul de 20 de ani a fugit din țară



Inculpatul a părăsit teritoriul României după decesul persoanei vătămate, revenind în ţară în luna martie a acestui an.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate în locuinţa inculpatului a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 9 grame de canabis.

Bărbatul a fost reţinut, iar, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel