Tânără româncă, găsită moartă în cadă: Tatăl ei a spart ușa, încercând să o salveze. Ana-Maria avea doar 19 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără de 19 ani, din Iași, a murit în casă, lângă tatăl ei. Ana-Maria N. a intrat în baie, însă nu a mai ieșit. Familia ei nu a observat că Ana-Maria nu a mai ieșit din baie până când mama acesteia nu s-a întors acasă și a constatat că fată era în baie de ore bune. Când au spart ușa și au găsit-o fără suflare.

Tragedie într-o familie din Iași, după ce o tânără de 19 ani a murit în casă, în urma unui stop cardio-respirator. Fata a fost găsită fără suflare în cada din baia locuinței, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la boiler. Nenorocirea a avut loc sâmbătă seară, în casa familiei din comuna Ciohorani din județul Iași.

Potrivit BZI, un tată din Iași a trăit coșmarul vieții lui după ce și-a găsit fiica de 19 ani fără suflare în baie. A fost nevoit să spargă ușa pentru a ajunge la ea. Ana-Maria avea 19 ani și locuia în comuna Dumești din județul Iași. Fata se afla acasă cu tatăl său în momentul în care a intrat în baie și nu a mai ieșit.

Mama fetei era plecată în localitate și a fost cea care a sesizat că Ana-Maria nu este, iar tatăl acesteia și-a amintit că în urmă cu câteva ore aceasta intrase la baie. Nu i-a dat nimic de bănuit, deoarece tânăra obișnuia să petreacă mai mult timp în baie, ca orice adolescentă. Era trecut de ora 22.00 când mama a ajuns acasă și a observat lipsa fetei.

Tânără româncă, găsită moartă în cadă de către tatăl ei

 

Când au văzut că Ana-Maria nu mai răspunde și nu iese din baie, au decis să spargă ușa. Apropiații familiei au povestit pentru reporterii „BZI” că tatăl a cerut ajutorul unui vecin și au spart ușa băii. În interior, fata era inconștientă. Părinții au alertat salvatorii. 

Ajuns la fața locului, echipajul SMURD a găsit-o pe fată în stop cardio-respirator, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Cauza morții este intoxicația cu monoxid de carbon, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Reprezentanții IPJ Iași au anunțat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

„La data de 13 noiembrie ac, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați despre faptul că, o tânără, de 19 ani a fost găsită decedă, în cada din baia locuinței. În încăpere sursa de încălzire era un boiler pe bază de lemne”, a mai transmis IPJ Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel