Tânăr român în ITALIA, prins de polițiști cultivând MARIJUANA. Răspuns NĂUCITOR: „M-ați păgubit de 90.000 de euro“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
captura foto
captura foto

Un tânăr român de 27 de ani găsise un teren în apropierea unei ferme unde cultiva Marijuana. Polițiștii i-au dibuit plantația, iar tânărul le-a dat un răspuns năucitor când a fost identificat.

Un tânăr de 27 de ani, Alexandru Mihai V., le-a dat de furcă polițiștilor italieni care „i-au mirosit“ afacerea. Tânărul, cetățean italian născut în România, cultiva aproximativ 400 de plante de Marijuana pe o plantație  la Predosa, pe câmpurile din jurul unei ferme. 

Nu a fost ușor pentru bărbații din echipa de poliție din Alessandria să localizeze bucata de teren cultivată cu Marijuana în cele aproximativ 30 de hectare de teren din Cascina Pantalona. Bărbatul, cetățean italian născut în România, găsise o suprafață de 150 de metri pătrați bine ascunsă între vegetație pentru a cultiva plantele de cânepă indiană. După mai multe încercări nereușite, polițiștii, sub îndrumarea vice-chestorului Marco Poggi, au avut intuiția potrivită să urmeze canalele de apă, descoprind astfel cele aproape 400 de plante, multe atingând deja 2,50 metri înălțime.

După ce l-au identificat pe „fermierul“ care îngrijea plantele stupefiante, polițiștii au mers peste el, însă Alexandru le-a spus oamenilor legii că „m-ați păgubit de 90.000 de euro“. Tânărul român de 27 de ani, calculase la această sumî profitul obținut pe 30 de kg de marijuana pe care ar fi obținut-o din cele 384 de plante, potrivit radiogold.it

„Pasiunea“ sa l-a costat însă chiar mai mult. Tânărul observa dezvoltarea plantației cu ajutorul unei drone. Nu mai puțin de 1500 de euro l-a costat un permis special pentru a putea folosi o dronă, care îl ajuta la observarea dezvoltării plantelor. Cu ajutorul dispozitivului el a încercat chiar să scape de polițiștii care căutau plantația, fără succes însă. Timp de un sfert de oră, bărbatul a condus drona, deplasându-o pe o rază de 7 kilometri. Cu toate acestea, ochiul electronic al dispozitivului nu a reușit să identifice echipa de polițiști care l-au reținut pe tânărul „cultivator“ de marijuana. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel