Tânăr român, arestat pentru tâlhărie după ce ar fi sustras bani dintr-o sală de jocuri de noroc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 21 de ani care ar fi sustras bani şi valută dintr-o sală de jocuri de noroc din Slatina şi ar fi bruscat o angajată a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru tâlhărie, iar duminică instanţa a dispus ca bărbatul să fie arestat prevenitv, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. 

Incidentul s-a produs sâmbătă. 'La data de 23 iulie, în jurul orei 10,00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, angajată a unei societăţi comerciale cu profil de jocuri de noroc, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras 5.700 de lei, 350 de euro şi 20 de lire din încasările societăţii, iar la ieşire ar fi fost bruscată de către aceasta, pentru a putea părăsi sala de jocuri.

„La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina', a precizat sursa citată. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru tâlhărie, iar tânărul bănuit de comiterea infracţiunii a fost depistat, în scurt timp de la începerea cercetărilor, pe o stradă din Slatina.

'Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Slatina pentru audieri, fiind continuate cercetările. Asupra acestuia au mai fost găsiţi 3.340 de lei, 350 de euro şi 20 de lire, ce au fost ridicaţi şi predaţi reprezentanţilor societăţi', a mai precizat IPJ.

Tânărul a fost reţinut, cercetările fiind efectuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, iar duminică, la propunerea procurorului de caz, instanţa a dispus măsura arestării preventive. 

Un alt român  a fost tâlhărit în Autogra miltari de patru indivizi. acesta tocmise un pachet din Olanda. Polițiștii au descoprit că pachetul, care valora 30.000 de euro, conținea de fapt cocaină.

Român, tâlhărit de coletul cu cocaină trimis din Olanda

 

Patru persoane au fost arestate preventiv, fiind acuzate că au tâlhărit un bărbat. Surpriza de proporții a fost însă alta. Victima jafului era un traficant de droguri, care astfel a pierdut marfa trimisă din Olanda.

Incidentul a avut loc în autogara Militari.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată, iar un magistrat a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, potrivit unui comunicat al DIICOT citat de Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, atât cei patru bărbaţi, cât şi cel care a primit coletul sunt cercetaţi şi pentru trafic de droguri.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 3,00, când un bărbat a fost deposedat, prin violenţă şi ameninţare, de un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din faţa autogării Militari.

Traficantul de droguri, descoperit după ce a fost tâlhărit în autogara Militari

 

Din probele administrate, a rezultat că inculpaţii au obţinut informaţii privind trimiterea în ţară a unui colet ce ar conţine cocaină, detalii privind modalitatea concretă în care acesta urma a intra în posesia destinatarilor, acţionând la pont și sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită, potrivit comunicatului DIICOT.

Anchetatorii au făcut în acest caz opt percheziţii domiciliare, fiind identificate obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel