Tânăr român, arestat în Italia: Se autoexcita într-un compartiment de tren, lângă o minoră

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 26 de ani a fost arestat pentru agresiuni sexuale și gesturi obscene în Italia. El a încercat să abuzeze de o tânără într-un tren care circula pe ruta Roma - Napoli.

În timpul unei călătorii de la Roma la Napoli o minoră a fost victima atențiilor morbide ale lui EM, un tânăr român de 26 de ani, cu care ajunsese să fie singură în vagonul trenului către Napoli.

Profitând de faptul că era singur în compania tinerei, bărbatul, cunoscut deja de Poliția din Peninsulă, a început mai întâi să se masturbeze în fața fetei, iar când fata a încercat să părăsească vagonul, a oprit-o și a strâns-o cu ușa, forțând-o să rămână.

Tânăra, care a rămas la mila bărbatului câteva minute, a reușit să se lupte să se elibereze și să ceară ajutorul conductorului de tren, care la rândul său a alertat prompt polițiștii de la Transporturi.

De îndată ce au ajuns la Gara Centrală din Napoli, tânărul de 26 de ani a fost reținut de personalul departamentului de poliție feroviară pentru gesturile sale și dus în închisoare din Poggioreale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel